Bejelentkezés:

Felhasználónév
Jelszó

Demeter Lázár Katalin, Szűcs Imre: Nyelv és kommunikáció

Raktáron: 2 db

Cikkszám:9789633381137

Leírás:

átékos feladatgyűjteményt tart a kezében, amelynek célja, hogy szülőként megismerkedjen a gyermeki fejlődés területeivel, és a játékokat végigjátszva bepillantást nyerjen gyermeke képességeibe. A füzetben található élményszerű játékos feladathelyzetekben mindenki gazdagodik: a szülő ötleteket meríthet a tudatos játékválasztáshoz, míg a gyerek minden játék során fejlődik valamely területen. Ajánljuk iskolába készülő, alsó tagozatos gyerekeknek és szüleiknek.
Demeter Lázár Katalin Fejlesztő-, tehetségfejlesztő és drámapedagógus. Több mint tíz éve foglalkozik tehetséges gyerekekkel, szülőknek és pedagógusoknak tart játékos, interaktív foglalkozásokat. Kreativitást, kommunikációs készségeket fejlesztő játékai két kiadványban (Játszótárs, Játszótárs 2) jelentek meg 2008-ban és 2011-ben. Az Aranyelme Egyesületben tehetséggondozó és szülőknek szóló programokat vezet.
Szűcs Imre Pszichológus, az Aranyelme Egyesület alapító tagja, elnöke és vezető pszichológusa. A Fővárosi Fazekas Mihály Gyakorlóiskola iskolapszichológusa, az ELTE PPK posztgraduális pedagógusképzésének oktatója. Több mint tíz éve foglalkozik tehetséges gyerekekkel. Komplex tehetségazonosítás és pszichológiai tanácsadás mellett kreativitásfejlesztő foglalkozásokat, tréningeket tart gyerekeknek és pedagógusoknak.
Ez a füzet az Aranyelme Tehetséggondozó Egyesület szülőknek szóló kiadványsorozata első darabja. A sorozat köteteiben olyan játékos feladathelyzeteket szedtünk csokorba, amelyek segítségével a szülők játszva fejleszthetik önmagukat és gyermekeiket, és amelyek segítségével egy-egy képességterületen észrevehetik, ha nagyóvodás–kisiskolás gyermekük életkoránál ügyesebb, tehetségesebb.

Ár:1 200 Ft

Eredeti ár: 1 200 Ft

oldalszám

Kiadó

Sorozat

40

Napvilág Kiadó

Aranyelme Tehetséggondozó Füzetek

Mennyiség: 
Kapcsolodó cikkek