Bejelentkezés:

Felhasználónév
Jelszó

Bjorn Lomborg: Cool it - Hidegvér!

Raktáron: 2 db

Cikkszám:9789639664883

Leírás:

Alcím: A szkeptikus környezetvédő útikalauza a globális felmelegedéshez

A Cool it úttöro kezdeményezés: a benne felkínált új perspektívák, amelyek az ember és a környezet igényein egyaránt alapulnak, meg fogják változtatni a globális felmelegedésrol folytatott vitákat.
Lomborg azt állítja, hogy a globális felmelegedést megállítani kívánó körülményes és sok billió dolláros mentoakciók inkább alapulnak érzelmi, mint szigorúan tudományos feltételezéseken, és a hatásuk az elkövetkezendo évszázadokat tekintve teljesen elenyészo lesz. Ha inkább a malária és az AIDS ellen harcolnánk, és elérnénk, hogy a világon mindenütt lehessen biztonságos ivóvízhez jutni, mindezek a globális felmelegedés elleni harc töredékébe kerülnének, több millió ember életét mentenék meg, ráadásul az eredményeket már a mi generációnk is élvezhetné.Lomborg fölveti a kérdést, miért képes a klímaváltozás témája elnyomni a racionális dialógust és az értelmes véleménykülönbség lehetoségét. Cool it címu könyve korunk egyik legtöbbet vitatott és legnagyobb hatású műve.
A magyar kiadást kiegészítettük a könyvben szereplo rövidítések jegyzékével és az adatsorokkal, hogy az Olvasók könnyebben megtalálhassák, ill. felidézhessék a meglepo számokat.

Ár:2 500 Ft

Eredeti ár: 2 500 Ft

fordító

Kiadó

Sorozat

Gyárfás Vera

Typotex Kiadó

Szokatlan szempontok

Mennyiség: 
Kapcsolodó cikkek