Bejelentkezés:

Felhasználónév
Jelszó

Herencsár - Schottner - Vasali: Bevezetés a nemzetközi intézmények és...

Raktáron: 1 db

Cikkszám:9789639683345

Leírás:

... szervezetek világába
A tankönyv első fejezeteiben a nemzetközi szervezetek és intézmények csoportosításával, közös jellemzőinek ismertetésével foglalkozunk. Ezután kerül sor a különböző szervezetek felépítésének, működésének részletes jellemzésére és a nemzetközi rendszerben betöltött szerepének bemutatására.
A téma multidiszciplináris jellege miatt néhány szervezetnél az alapvető ismeretek közvetítése és rendszerezése volt a cél, ezeket az ismereteket más tárgyak keretében fogják a hallgatók mélyíteni.
A tankönyvben a fejezetek végén kérdéseket fogalmaztunk meg a hallgatók számára, amelyekkel egyrészt a tanulást, a rögzítés folyamatát szerettük volna segíteni, másrészt célunk az önálló vélemény megfogalmazásának fejlesztése, illetve a hasonlóságok és a különbségek megláttatása, valamint az új ismeretek szerzésének elősegítése volt.
Az új ismeretek szerzése azért is elengedhetetlen ebben a témában, mert a nemzetközi szervezetek dinamikus fejlődése miatt a következő években is jelentős változásokra számíthatunk.
Tankönyvünk legfőbb célkitűzése, hogy segítségével megismerhető és megérthető legyen a nemzetközi szervezetek és intézmények bonyolult rendszere.

Ár:2 210 Ft

Eredeti ár: 2 600 Ft

oldalszám

Kiadó

Sorozat

206

L'Harmattan Kiadó - Zsigmond Király Főiskola

Társadalomtudomány

Mennyiség: 
Kapcsolodó cikkek